NY DATO – vi ses istedet 25. og 26. august

/NY DATO – vi ses istedet 25. og 26. august

NY DATO – vi ses istedet 25. og 26. august

Grundet situationen omkring Covid19, ønsker vi også at tage vores forholdsregler. Dette betyder, at vi nu har truffet nye aftaler med Konferencestedet OCC og de Odenseanske hoteller om, at vi udskyder Natur & Miljø 2020, til 25. og 26. august 2020.

Det har været muligt at flytte alle programpunkter direkte – uden at redigere i indholdet – og det program du tilmelder dig vil blive gennemført, forudsat at sundhedsmyndighederne vurderer at det er sikkert at afholde konferencen og såfremt der ikke kommer yderligere instruktioner.

Efter de seneste udmeldinger fra regeringen om en mulig gradvis åbning efter påske, er vi meget fortrøstningsfulde og sikre på, at vi igen i år, vil få et brag af en konference.

Selvom alt måske er helt tilbage til normalen, når vi ses i august, vil der selvfølgelig fortsat være lidt usikkerheder – for os omkring størrelsen på arrangementet, behov for værelser og forplejning, busser mm. Derfor kan det hjælpe os, hvis du snarest muligt afklarer, om du ville have taget afsted på konferencen hvis ikke vi havde været ramt af Covid19 – og skynder dig at udfylde din tilmelding, så vi kan styre igennem vores bestillinger.

Det er altså vigtigt, at du gennem din tilmelding (snarest muligt), tilkendegiver din interesse. Selvfølgelig bliver du ikke opkrævet en øre, hvis vi alligevel er tvunget til at aflyse, men dit tilsagn om deltagelse, kan altså hjælpe os til at følge med i, hvor positive vi kan tillade os at være… Hold dig ikke tilbage 🙂

Skynd at udfylde din tilmelding

2020-03-31T08:48:03+02:00tirsdag, 31-03-2020, 08:48|