NM2019_collage
naturomiljo2019_logo

Velkommen til Syddansk Universitet

Vi har nu inviteret Syddansk Universitet til at være med på holdet til at præge debatterne før og under Natur & Miljø konferencerne. Her kan I læse om dette universitets …

Læs mere

Så svært er det heller ikke

Der er ganske vist forskel på en privat virksomhed og en offentlig instans, men principperne i 'at komme i gang' må kunne bruges hos begge parter. Det handler om at gå til sagen med frisk mod.
Her følger et par centrale sætninger. 'Vi skal være troværdige og realistiske omkring FNs verdensmål, men vi skal også …

Læs mere

Virksomheder - fremtidssikret miljøsamarbejde i et ressource- og klimaperspektiv

Det handler om at forstå hinanden. Det gælder også for kommuner og virksomheder. En bedre forståelse af hinandens 'mindset' giver mulighed for udvikling og gode løsninger.

Kommunen må forstå virksomheden som leverandør og samarbejdspartner. Og for virksomhederne handler det også om at forstå kommunen som kunde og samarbejdspartner …

Læs mere
Din annonce her - klik for info

Planlægning - bæredygtige byer og lokalsamfund

Bæredygtige byer og samfund er et af 17 Verdensmål, som indgår i udviklingsdagsordenen for bæredygtig udvikling frem mod 2030. En integreret tilgang er afgørende for fremskridt på tværs af de forskellige mål.

Et udsnit af delmålene for Verdensmål lyder: 11.1 Inden 2030 skal alle sikres adgang til egnede og sikre bolig til en overkommelige pris og grundlæggende tjenesteydelser og sanering af …

Læs mere

Landbrug - bæredygtighed i et miljømæssigt og klimamæssigt perspektiv

Landbrug er en menneskelig aktivitet, hvor fødevarer og andre råvarer frembringes ved dyrkning af kulturplanter og avl på visse dyr.

Som i andre udviklede lande har landbruget i Danmark været det helt dominerende erhverv i det meste af landets historie.

Landbruget spiller stadig i flere sammenhænge en rolle i dansk økonomi. I efterkrigstiden har landbruget været præget af en kraftig …

Læs mere

Naturindsatsen - mest mulig natur

I Danmark har vi mange smukke og unikke naturområder. Vi er med rette glade for både de blide og de barske kystområder, for skovene i alle årstidernes iklædning, for de grønne enge på land og for de lidt mindre, men lige så skattede 'grønne pletter' i byerne,
Nationalparkerne og for de mere særprægede områder som Råbjerg Mile. Det er vores …

Læs mere

Spildevand - bare spild?

Spildevand kommer fra husholdninger, industrier, erhvervsvirksomheder og institutioner.

Spildevandet renses i renseanlæg, så forurenende stoffer nedbrydes og fjernes i en grad, så de ikke kan skade omgivelserne. Det rensede spildevand udledes enten til vandløb, søer, havet eller nedsives i jorden.

Læs mere
Din annonce her - klik for info

Early bird - spar kr. 1.000,-

Vi satser på at få fyldt alle pladser til årets Natur & Miljø konference - og for at motivere din tilmelding, har vi et godt tilbud til dig!

Til vores offentlige deltagere tilbyder vi nemlig - dog kun ved tilmelding før 10. april kl. 23:59, en klækkelig rabat på kr. 1.000,-
(ved deltagelse i hele konferencen).

Så tilhører du nedenstående gruppering, er …

Læs mere

Priser og tilmelding

Kommuner, regioner stat og non-profit organisationer
Early Bird pris (tilmelding inden 10.april kl. 23:59) :
Dag 1: 1.799,00 kr., Dag 2: 1.299,00 kr. og festmiddag 795,00 kr.

Virksomheder og øvrige deltagere
Pris frem til konferencestart:
Dag 1: 2.790,00 kr., Dag 2: 2.790,00 kr. og fesmiddag dag 795,00 kr

Gå til tilmeldingen...

Annoncering på Natur & Miljø 2019

For at give samarbejdende kommuner, organisationer og virksomheder i sektoren mulighed for at markedsføre sig overfor deltagere på Natur & Miljø 2019, har vi sammensat en lang række attraktive udstillings- og annonceprodukter, som omfatter alt lige fra sessionssponsorater, over bannerannoncering til logo på muleposer og keyhangers.

Der er noget for enhver pengepung og vi tager gerne en dialog om, hvordan vi kan tilpasse annonceringen til dine ønsker om synlighed og involvering.

Tag en snak med Salgsansvarlig Lars Madsen (+45 2555 2826/ lm@ktc.dk), eller tag et kig på de mange muligheder via linket herunder

Læs mere...
Din annonce her - klik for info

Har du fået denne e-mail ved en fejl?

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har deltaget på konferencen "Natur & Miljø", eller vist interesse i fagområder inden for den "Tekniske sektor", eller er medlem af KTC, eller EnviNa, eller er netværksressource eller kunde/ leverandør for en af disse foreninger.
Hvis du ikke ønsker at modtage flere mails vedrørende konferencen "Natur & Miljø 2019", kan du nemt afmelde dig nyhedsbrevet (link findes nederst i denne e-mail).
Dette nyhedsbrev udsendes af konferencen "Natur & Miljø 2019", som arrangeres af KTC i samarbejde med EnviNa. Du kan læse om vores håndtering af data, i vores privatlivspolitik.
NM18Footer_CM (2)
Prikker_baand_2019