NM2019_collage
naturomiljo2019_logo

Du kan spare kr. 1.000,- men du har TRAVLT!

Du kan spare penge - hvis du er hurtig!

Til vores offentlige deltagere tilbyder vi nemlig en klækkelig rabat på kr. 1.000,-- dog kun ved:

Tilmelding før 10. april kl. 23:59,

Så, hvis du vil spare lidt på de offentlige kroner, er det altså NU du skal slå til!

Læs mere

Global andenplads forpligter Danmark

I september 2018 kunne man læse at: I 2018 indtager Danmark en global andenplads i forhold til at implementere FNs verdensmål iflg. en tysk rapport.
Det viser rapporten, der måler, hvor langt verdens lande er nået med at indfri de 17 mål, der blandt andet går ud på at fjerne fattigdom og sult samt sikre bæredygtig økonomisk vækst. Kun Sverige …

Læs mere

Vi har travlt ...

Der skal sættes turbo på klimakampen frem mod 2030 ... I disse dage, 1-3. april, afholder FN konference i København for at diskutere, hvordan verdensmålene for bæredygtighed og indfrielsen af Paris-aftalen kan tænkes endnu bedre sammen og understøtte hinanden gensidigt.

Klimaforandringerne En af vor tids største udfordring. Hvis vi skal have en chance for at holde temperaturstigningerne på under 1,5 …

Læs mere
Din annonce her - klik for info

Bæredygtighed - bliver vi trætte af ordet?

Over 2 millioner kvantitative hits på bæredygtighed. Det er glædeligt. Men hvis man hører og ser ord gentaget i en uendelighed, så sker der lidt med forståelsen og måske også med den kvalitative eksekvering.
MEN det nytter, det er nødvendigt og vi skal forholde os til det ordet gemmer på af nødvendig forudsat viden og stabile data.

Læs mere

Udstillinger, oplevelser og samarbejde på Natur & Miljø 2019

Det handler om at skabe en oplevelse. Det handler om at oplevelsen danner grundlag for et godt fremtidigt samarbejde. Det handler om at forene samarbejde og oplevelse.

Det handler om, at både det private og det offentlige skal høres og ses på Natur & Miljø 2019 ... Hvorfor? Fordi, der sker utroligt meget inden for plan-, natur- og miljøområdet. Natur …

Læs mere

Priser og tilmelding

Kommuner, regioner stat og non-profit organisationer
Early Bird pris (tilmelding inden 10.april kl. 23:59) :
Dag 1: 1.799,00 kr., Dag 2: 1.299,00 kr. og festmiddag 795,00 kr.

Virksomheder og øvrige deltagere
Pris frem til konferencestart:
Dag 1: 2.790,00 kr., Dag 2: 2.790,00 kr. og fesmiddag dag 795,00 kr

Gå til tilmeldingen...

Annoncering på Natur & Miljø 2019

For at give samarbejdende kommuner, organisationer og virksomheder i sektoren mulighed for at markedsføre sig overfor deltagere på Natur & Miljø 2019, har vi sammensat en lang række attraktive udstillings- og annonceprodukter, som omfatter alt lige fra sessionssponsorater, over bannerannoncering til logo på muleposer og keyhangers.

Der er noget for enhver pengepung og vi tager gerne en dialog om, hvordan vi kan tilpasse annonceringen til dine ønsker om synlighed og involvering.

Tag en snak med Salgsansvarlig Lars Madsen (+45 2555 2826/ lm@ktc.dk), eller tag et kig på de mange muligheder via linket herunder

Læs mere...
Din annonce her - klik for info

Har du fået denne e-mail ved en fejl?

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har deltaget på konferencen "Natur & Miljø", eller vist interesse i fagområder inden for den "Tekniske sektor", eller er medlem af KTC, eller EnviNa, eller er netværksressource eller kunde/ leverandør for en af disse foreninger.
Hvis du ikke ønsker at modtage flere mails vedrørende konferencen "Natur & Miljø 2019", kan du nemt afmelde dig nyhedsbrevet (link findes nederst i denne e-mail).
Dette nyhedsbrev udsendes af konferencen "Natur & Miljø 2019", som arrangeres af KTC i samarbejde med EnviNa. Du kan læse om vores håndtering af data, i vores privatlivspolitik.
NM18Footer_CM (2)
Prikker_baand_2019