NM2019_collage
naturomiljo2019_logo

Stadig ikke tilmeldt Natur & Miljø 2019?

Du kan sagtens nå det endnu! Faktisk kan man tilmelde sig helt ind til konferencestart! Men vil du have et værelse på Nyborg Strand, et navneskilt og en mulepose med materialer, er det i den kommende uge du skal slå til!!

Vi vil iøvrigt gerne gøre dig opmærksom på Natursporet og på Plansporet, der har mange gode og relevante temaer at byde på.
Se selv:
http://naturogmiljo2020.dk/spor-f-natur/
http://naturogmiljo2020.dk/session-i-planlaegning/

Læs mere

Væredygtighed og Bæredygtighed - hvad er nu det for noget?

Selv om vi holder pause, må vi godt bruge hovedet en smule - under Natur & Miljø 2019 har vi en længere pause sidst på eftermiddagen inden middagen.

Her møder vi flere nye begreber. Vi lader os indhylle i 'Væredygtighedsspillet' - og tager nogle af spørgsmålene med til middagen.

Læs mere

Kan I slå Sønderborg?

Vi sætter stor pris på, at der er så mange, der ønsker at deltage i dette års Natur & Miljø - men der er plads til flere ...

Vi holder åbent for tilmeldingerne helt frem til konferencestart, men logistikken i denne beslutning gør tingene lidt mere omstændelige - derfor tillader vi os at tage et ekstra gebyr fra den 11.5.2019. …

Læs mere
Din annonce her - klik for info

Kampagne: Danmark for Målene

Natur & Miljø 2019 glæder sig meget over den nye aktivitetskampagne. 'Danmark for Målene' er en aktivitetskampagne, der blev skudt i gang den 29.4.2019. - Den hidtil største, danske oplysning- og aktivitetskampagne for FNs 17 verdensmål, Kampagnen er nødvendig.

Den er lanceret af den tværsektorielle arrangørgruppe på DOKK 1 i Aarhus Kun ca. 20% af danskerne Verdensmålene, så det...

Læs mere

Viden om Verdensmål - hovedmål og delmål - overblik

Den 27. og den 28. maj mødes vi som bekendt på Hotel Nyborg Strand for at kigge på nogle hovedmål og delmål.
Overblikket har vi, men en gang i mellem er det godt lige at samle. I den forbindelse er der forskellige sites, man kan orientere sig på, blandt andet https://www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene

Vi har inviteret Mogens Lykketoft til at fortælle om …

Læs mere

Benyttelse og beskyttelse af by- og naturområder

Vi glæder os virkelig meget til at tage hul på dette års Natur & Miljø den 27. og 28.5 hos Hotel Nyborg Strand. Vi vil møde mange spændende personer og interessante projekter.

Det vil summe med udvekslinger af erfaringer. Vi håber selvfølgelig også, at ekskursionerne vil bringe jer endnu tættere på kommende samarbejder...

Læs mere

Annoncering på Natur & Miljø 2019

For at give samarbejdende kommuner, organisationer og virksomheder i sektoren mulighed for at markedsføre sig overfor deltagere på Natur & Miljø 2019, har vi sammensat en lang række attraktive udstillings- og annonceprodukter, som omfatter alt lige fra sessionssponsorater, over bannerannoncering til logo på muleposer og keyhangers.

Der er noget for enhver pengepung og vi tager gerne en dialog om, hvordan vi kan tilpasse annonceringen til dine ønsker om synlighed og involvering.

Tag en snak med Salgsansvarlig Lars Madsen (+45 2555 2826/ lm@ktc.dk), eller tag et kig på de mange muligheder via linket herunder

Læs mere...

Priser og tilmelding

Kommuner, regioner stat og non-profit organisationer
Standardpris (tilmelding inden 10.maj kl. 23:59) :
Dag 1: 2.395,00 kr., Dag 2: 1.495,00 kr. og festmiddag 795,00 kr.

Virksomheder og øvrige deltagere
Pris frem til konferencestart:
Dag 1: 2.790,00 kr., Dag 2: 2.790,00 kr. og fesmiddag dag 795,00 kr

Gå til tilmeldingen...
Din annonce her - klik for info

Har du fået denne e-mail ved en fejl?

Du modtager dette nyhedsbrev, da du tidligere har deltaget på konferencen "Natur & Miljø", eller vist interesse i fagområder inden for den "Tekniske sektor", eller er medlem af KTC, eller EnviNa, eller er netværksressource eller kunde/ leverandør for en af disse foreninger.
Hvis du ikke ønsker at modtage flere mails vedrørende konferencen "Natur & Miljø 2019", kan du nemt afmelde dig nyhedsbrevet (link findes nederst i denne e-mail).
Dette nyhedsbrev udsendes af konferencen "Natur & Miljø 2019", som arrangeres af KTC i samarbejde med EnviNa. Du kan læse om vores håndtering af data, i vores privatlivspolitik.
NM18Footer_CM (2)
Prikker_baand_2019